Περιγραφή
Αφράτο και πολύ νόστιμο...κάτι σαν τυρόψωμο.
Τι χρειάζομαστε:
► 2 φλ. τσαγιού τριμμένο κασέρι
► 1½ φλ. τσαγιού αλεύρι μαλακό
► 3 αυγά
► 2 κ.σ. μαργαρίνη (σε θερμοκρασία δωματίου)
► 2 κ.σ. φρέσκος δυόσμος, ψιλοκομμένος
► 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
Πώς το κάνουμε:
Αφράτο και πολύ νόστιμο...κάτι σαν τυρόψωμο.
Τι χρειάζομαστε:
► 2 φλ. τσαγιού τριμμένο κασέρι
► 1½ φλ. τσαγιού αλεύρι μαλακό
► 3 αυγά
► 2 κ.σ. μαργαρίνη (σε θερμοκρασία δωματίου)
► 2 κ.σ. φρέσκος δυόσμος, ψιλοκομμένος
► 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
Πώς το κάνουμε:
- Σε μπολ βάζουμε τα αυγά και τη μαργαρίνη και τα χτυπάμε με τον αυγοδάρτη για 3'-4'. Προσθέτουμε το αλεύρι, το δυόσμο, το κασέρι, και στο τέλος το μπέικιν πάουντερ. Τελειώνουμε το ζύμωμα με το χέρι ν'αναμειχθούν καλά όλα τα υλικά.
- Λαδώνουμε μια μακρόστενη φόρμα του κέικ. Αδειάζουμε μέσα το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175°C στις αντιστάσεις στην τελευταία σχάρα για περίπου 35'.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε αν θέλετε να πλάσετε το ζυμάρι σε μικρά πιτάκια... θα τα ψήσετε όμως λιγότερο από 35'.