Social Icons

Facebook



Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Αλμυρά κεκάκια

Περιγραφή

Αλμυρά κεκάκια γεμιστά με ό,τι θέλετε.
















Τι χρειαζόμαστε:

► 2 ποτήρια χλιαρό νερό
► 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
► 1 ποτήρι καλαμποκέλαιο
► 1 ξερή μαγιά
► 1 κουταλάκι ζάχαρη
► 2 κουταλάκια αλάτι
► αλεύρι όσο πάρει για να γίνει μια εύπλαστη ζύμη




Πώς το κάνουμε:
  1. Μέσα σε μια λεκάνη ανακατεύω όλα τα υλικά μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη. Αφήνω σε ζεστό μέρος να φουσκώσει μέχρι να διπλασιαστεί.
  2. Στη συνέχεια, κόβω σε μικρά κομμάτια τη ζύμη, την ανοίγω και βάζω μέσα ό,τι τραβάει η όρεξη μου.
  3. Κλείνω καλά και ψήνω στους 180°C βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.



Λίγα μυστικά ακόμα:

Είναι πολύ νόστιμα με ζαμπόν και κεφαλογραβιέρα, με μανιτάρια και ντομάτα-ρίγανη. Το νερό πρέπει να είναι χλιαρό για να μην κάψουμε τη μαγιά. 
 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Translate