Social Icons

Facebook



Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Αλμυρά μαφινάκια

Περιγραφή

Αφράτα, αλμυρά ''κεκάκια''.













 

  
Τι χρειαζόμαστε:

► 2 φλ. τσ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
► 3 κ.γ. μπέικιν
► 2 αυγά
► αλάτι, πιπέρι
► 1 πιπεριά
► 1 φλ. τσ. γάλα
► 1 φλ. τσ. τριμμένα τυριά (εγώ έβαλα γκούντα και κεφαλοτύρι)
► 1 φλ. τσ. ψιλοκομμένα αλλαντικά (εγώ έβαλα παριζάκι και χωριάτικο λουκάνικο)
► 50 γρ. μαργαρίνη
► 2 φλ. καφέ ελαιόλαδο



Πώς το κάνουμε:
  1. Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν.
  2. Χτυπάμε με το σύρμα τα αυγά και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
  3. Στο τέλος σμίγουμε και το αλεύρι με απαλές και λίγες κινήσεις.
  4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C, 20' με 25'.



Λίγα μυστικά ακόμα:

Ακόμη και κρύα είναι τέλεια!  
 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Translate