Περιγραφή
Αφράτα, αλμυρά ''κεκάκια''.
Τι χρειαζόμαστε:
► 2 φλ. τσ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
► 3 κ.γ. μπέικιν
► 2 αυγά
► αλάτι, πιπέρι
► 1 πιπεριά
► 1 φλ. τσ. γάλα
► 1 φλ. τσ. τριμμένα τυριά (εγώ έβαλα γκούντα και κεφαλοτύρι)
► 1 φλ. τσ. ψιλοκομμένα αλλαντικά (εγώ έβαλα παριζάκι και χωριάτικο λουκάνικο)
► 50 γρ. μαργαρίνη
► 2 φλ. καφέ ελαιόλαδο
Πώς το κάνουμε:
Λίγα μυστικά ακόμα:
Ακόμη και κρύα είναι τέλεια!
Αφράτα, αλμυρά ''κεκάκια''.
Τι χρειαζόμαστε:
► 2 φλ. τσ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
► 3 κ.γ. μπέικιν
► 2 αυγά
► αλάτι, πιπέρι
► 1 πιπεριά
► 1 φλ. τσ. γάλα
► 1 φλ. τσ. τριμμένα τυριά (εγώ έβαλα γκούντα και κεφαλοτύρι)
► 1 φλ. τσ. ψιλοκομμένα αλλαντικά (εγώ έβαλα παριζάκι και χωριάτικο λουκάνικο)
► 50 γρ. μαργαρίνη
► 2 φλ. καφέ ελαιόλαδο
Πώς το κάνουμε:
- Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν.
- Χτυπάμε με το σύρμα τα αυγά και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
- Στο τέλος σμίγουμε και το αλεύρι με απαλές και λίγες κινήσεις.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C, 20' με 25'.
Λίγα μυστικά ακόμα:
Ακόμη και κρύα είναι τέλεια!