Social Icons

Facebook



Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Muffins με ελιές

Περιγραφή:

Αν θέλουμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φρέσκο δυόσμο τον οποίο πρώτα θα ψιλοκόψουμε.
















Τι χρειαζόμαστε:
  • 320 γραμμάρια αλεύρι ολικής αλέσεως
  • 320 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 κουταλιές του γλυκού baking powder
  • 1 1/4 ποτηριού ελιές μαύρες (χωρίς κουκούτσια κομμένες σε ροδέλες)
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
  • 2 κουταλιές του γλυκού ξερό δυόσμο
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
  • 235 γραμμάρια ελαιόλαδο
  • 250 γραμμάρια φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
  • σουσάμι


Πώς το κάνουμε:
  1. Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα αναμιγνύουμε καλά με τα χέρια.
  2. Βάζουμε χάρτινες φορμίτσες σε ταψί για 12 muffins και τις γεμίζουμε με το μείγμα.
  3. Πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά.
 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Translate