Social Icons

Facebook



Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Πένες με μπρόκολο, κουνουπίδι, σπανάκι και κρέμα φέτας παρμεζάνα




Υλικά

500γρ. πένες
100γρ. μπρόκολο
100γρ. κουνουπίδι
100γρ. καρότο
200γρ. baby σπανάκι
100γρ. φέτα λιωμένη με το πιρούνι
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
4 κουταλιές σούπας παρμεζάνα τριμμένη
Αλάτι και πιπέρι



Πώς το κάνουμε:
  1. Πλένουμε τα λαχανικά, αφαιρούμαι το χοντρό κοτσάνι από το μπρόκολο και το κουνουπίδι και το χωρίζουμε σε μικρά μπουκετάκια. Κόβουμε τα καρότα σε ροδέλες και τα ψήνουμε όλα στον ατμό εκτός από το σπανάκι που το θέλουμε ωμό. Τα λαχανικά θέλουμε να "κρατάνε" λίγο όταν τα βγάλουμε.
  2. Βράζουμε τα ζυμαρικά μας al dente. Ενώ βράζουν, αναμειγνύουμε με πιρούνι τη φέτα με το σκόρδο, τη παρμεζάνα, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά, προσέχοντας να μείνουν 2-3 κουτ. σούπας από το νερό τους.
  3. Και τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα τους. Ανακατεύουμε καλά, πρώτα με το μείγμα τυριών. Προσθέτουμε τα λαχανικά και το ωμό σπανάκι και ανακατεύουμε προσεκτικά και σερβίρουμε αμέσως με τριμμένη παρμεζάνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Translate