Social Icons

Facebook



Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Sushi

Περιγραφή

Το πιο γνωστό γιαπωνέζικο σνακ.




























Τι χρειαζόμαστε:

► 500γρ. ρύζι γλασέ 
► 4 κ.σ. απαλό ξύδι
► 3 κ.σ. ζάχαρη
► 2 κ.γ. αλάτι
► 2 κ.σ. sake ή κηρό τσέρυ




Πώς το κάνουμε:


  1. Βράζετε το ρύζι σε ½ λίτρο νερό σε μέτρια φωτιά και σκεπασμένο για 15'.
  2. Μόλις βράσει το παίρνετε και το αφήνετε για 10' σκεπασμένο μέσα στην κατσαρόλα για να τραβήξει.
  3. Ανακατεύετε καλά τα υπόλοιπα υλικά, έτσι ώστε να διαλυθεί καλά η ζάχαρη.
  4. Αναμειγνύετε σε ένα μπολ το ρύζι με την σάλτσα μπαχαρικών και το αφήνετε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου.


 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Translate