Περιγραφή
Μια νόστιμη, εύκολη συνταγή.
Τι χρειαζόμαστε:
► 2 κούπες ρύζι γλασέ
► 1 κούπα κριθαράκι
► Λίγο λάδι
► 5 ½ κούπες νερό
► Αλάτι - Πιπέρι
Πώς το κάνουμε:
Λίγα μυστικά ακόμα
Πάει με ψητά, με σάλτσες κόκκινες ή άσπρες. Επίσης είναι πολύ νόστιμο και σκέτο.
Μια νόστιμη, εύκολη συνταγή.
Τι χρειαζόμαστε:
► 2 κούπες ρύζι γλασέ
► 1 κούπα κριθαράκι
► Λίγο λάδι
► 5 ½ κούπες νερό
► Αλάτι - Πιπέρι
Πώς το κάνουμε:
- Σε μια πλατιά κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και μόλις ζεσταθεί λίγο ρίχνουμε το κριθαράκι. Με ξύλινη κουτάλα το ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να πάρει ένα καφετί χρώμα.
- Ρίχνουμε το νερό, το αλάτι και σκεπάζουμε την κατσαρόλα.
- Μόλις βράσει το νερό ρίχνουμε το ρύζι. Χαμηλώνουμε λίγο τη φωτιά και τ'αφήνουμε ν'απορροφήσει όλο το νερό. Σ'αυτό το διάστημα το ανακατεύουμε 2-3 φορές.
Λίγα μυστικά ακόμα
Πάει με ψητά, με σάλτσες κόκκινες ή άσπρες. Επίσης είναι πολύ νόστιμο και σκέτο.